08.05.2024
Новини

Від авто нічого не залишилося: у жахливій ДТП на Рівненщині загинула мешканка Тернопільщини

У жахливій ДТП, що трапилася у Дубнівському районі на Рівненщині, загинула 64-річна мешканка Тернопільщини. Аварія трапилася на трасі «Київ-Чоп», – повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини.

Поліцейські встановили, що неподалік села Птича внаслідок зіткнення двох попутних транспортних засобів — легковика «Ford Mondeo» під керуванням 28-річної дубенчанки та автомобіля «ВАЗ 2109», за кермом якого перебував 73-річний житель Тернопільщини, травмувались четверо осіб.

До лікарні доправили подружжя — водія та 64-річну пасажирку «ВАЗівки», жителів Тернопільщини. Жінка, попри вжиті реанімаційні заходи, померла.

Постраждали також і двоє пасажирок автомобіля «Ford Mondeo» — 67-ми та 57-річна жительки Дубенського району. Водійка у ДТП не травмувалась, за результатами огляду на стан сп’яніння була твереза, втім у неї також відібрані біологічні зразки.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчий слідчого управління розпочав досудове розслідування. Усі обставини автопригоди встановлюють.

Перейти до панелі інструментів