04.05.2024
Новини

У селі на Кременеччині мешканці власними силами стару зупинку перетворили на затишний куточок

У селі Жолоби, що на Кременеччині, мешканці власними силами та коштами відремонтували стару зупинку. Матеріали обійшлися майже у 9 тис грн. Та зараз зупинка гарна та затишна. Про те, як відбувався ремонт та хто до нього долучився розповіла Світлана Петручок.

“Великий, щирий пост подяки!

Віталій Мельничук, Валєра Вознюк , Скрим’ятніков Вадим – перекрили зупинку. Володимир Панчук і Ярослав Шалапа – заляли обмостку, Юрій Яремовський. Василь Панчук і Герасимюк Сергій затягнули клеєм і пошпаклювали. Вчепили потолок. Всі роботи хлопці виконали безкоштовно. Bartkova Irina допомогла з клеєм і шпаклівкою. А ще вразила Наталія Антонова-Стецюк, яка не мешкає в нашому селі, але його доля їй не байдуже. Надіслала 500 грн.

Також привези- поможи… Кісіль Юра на поміч поспішав. Був помічником, як заливалася обмостка Козачевський Дмитро.

Художником цієї красоти є Vova Kostyk ,в поміч мав багато помічників. Матеріал і робота була від Андрій Савчук і Микола Савчук на лавки.

Особлива подяка моєму чоловікові Олександр Петручок, ти моя підтримка і допомога.
Андрій Смаглюк надали синю бляху для покрівлі зупинки.

Також є в нас Галина Скакальська Климко, якій ми часто набридали, а вона нас “терпіла”. Щира подяка.

Бюджет був 8800 грн. Були в нас дві “доброчинниці”, які збилися з рахунку, скільки вклали в ремонт цієї краси. Велике дякую і низький уклін хлопцям,які зробили всі роботи. Дякуємо, хто підтримував обідами, вечерами, мінералкою, добрим словом”, – йдеться у дописі.

Перейти до панелі інструментів