23.10.2024
Новини

Ігорю Гайдуку обрали запобіжний захід

Увага громадськості Тернопільщини прикута до подій у Києві. У Вищому антикорупційному суді обирали запобіжні заходи для трьох фігурантів гучного скандалу. Голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка та двох заступників начальника ОВА Ігора Дем`янчука та Ігора Гайдука затримали “на гарячому” два дні тому.

Як раніше повідомляло “Терміново”, під арешт уже взяли Ігора Дем`янчука з можливістю внесення застави у 805 тис грн. На суді він зазначив, що таких коштів немає і просився назад на службу в ЗСУ.

Михайла Головка також взяли під арешт з можливістю внесення застави у понад 805 тисяч.Також стало відомо, що Михайла Головка у суді відстоюватимуть троє захисників з Адвокатського об’єднання “Barristers”.

Сьогодні також обрали запобіжний захід для заступника Володимира Труша Ігоря Гайдука. Суд визначив міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення такої ж суми, як для Ігоря Дем’янчука та Михайла Головка – 805 200 грн.

Довідка

Гайдук Ігор Володимирович народився 27 березня 1974 року в місті Хоростків Гусятинського району Тернопільської області. Громадянин України. Закінчив Львівський державний університет ім. І. Франка.

Заступник голови Тернопільської обласної адміністрації. Безпартійний. Член постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічної діяльності.

 

Перейти до панелі інструментів