03.05.2024
Новини Оперативно

“Зняло гроші, а я в транспорті навіть не їхала”: у Тернополі стався збій в системі оплати за проїзд

Сьогодні у Тернополі стався масштабний збій у системі електронної оплати за проїзд. Усім відомо, що в місті можна сплатити за проїзд лише безконтактною банківською картою, пристроєм з функцією NFC, «Соціальною картою тернополянина», неперсоніфікованим електронним квитком або разовим проїзним квитком. 

Проте оплату за проїзд знімає двічі, тричі або й п’ять разів. Також непоодинокими є випадки зняття коштів у тернополян, навіть якщо вони сьогодні не користувалися громадським транспортом. Про це жителі “Файного міста” повідомили “Терміново”.

“Зняло 10 грн, транспортом не користувалась сьогодні”, – каже Тетяна Юрашко.

!Користувався ранком 1 раз зняло по 10 грн шість разів. Приват нічого зробити не може. Сказав звертатись в компанію, що це у них збій”, – повідомляє Володимир Чупровський.

“Зняло 10грн,карточкою не користувалась”, – пише у соцмережах Галя Бойко.

“Оплатила телефоном . Зняло гроші з карти одразу,( коли оплатила телефоном), а потім через кілька годин знов повідомлення про оплату .Переглянула історію карти є дві проплати з різницею в кілька годин”, – каже наша читачка Оля.

А Оксана Коба скаржиться, що в неї виникли такі проблеми при оплаті проїзним квитком: “Було на проїзному 72гр, а стало 18. В обід їхала 12”.

Очікуємо на офіційні коментарі Управління транспорту, комунікацій та зв’язку ТМР.

Перейти до панелі інструментів