28.04.2024
Новини Промо

Де взяти швидку позику з поганою кредитною історією

Звернення до банків за фінансовою підтримкою стає початком кредитної історії. Згодом вона формується виходячи з того, як проявляв себе позичальник, у які терміни погашав кредит, мав чи ні заборгованість. Якщо спостерігалися затримки виплат, надалі в банках не вийде взяти кредит. І якщо клієнт захоче звернутися до них за отриманням кредиту на споживчі потреби, фінансове досьє дозволить оцінити потенційного позичальника і йому буде надано відмову. Є й інші причини, чому банківська система відмовляє у позиці:

  • Не відповідна вікова категорія. Особам молодше 21 року і похилого віку, які перебувають на пенсії, кредити в банку не видають.
  • Немає довідки про доходи та офіційного місця роботи. Відсутність довідки для банку є основним показником недостатньої кредитоспроможності людини.
  • Є борги з попереднього кредиту або комунальних послуг.
  • Немає цінного майна, під заставу якого можна видати позику.

Враховуючи такі складні вимоги, не всі наші громадяни можуть дозволити собі стати клієнтом банку. Людина, якій відмовлено у кредитуванні починає звертатися до інших організацій, чим робить лише гірше. Адже часті запити також потрапляють у кредитну історію та можуть її зіпсувати. Що ж робити у такій ситуації, коли гроші потрібні терміново, а зайняти їх у банку не варіант? Єдиний прийнятний спосіб – це взяти гроші в борг на карту, скориставшись послугами мікрофінансової компанії Кача Гроші.

                              Як відбувається оформлення онлайн позики?

МФО все більше стають популярними у сучасних споживачів, які таким чином виправляють своє фінансове становище. При тимчасовому погіршенні ситуації допоможе мікропозика. Фінансова організація не відмовляє людям, які потребують підтримки, навіть якщо їхня кредитна історія супроводжувалася негативними результатами. Кредит схвалюють і молодим людям віком від 18 років. Безробітні люди, які втратили роботу, можуть розраховувати на те, що їм не відмовлять у видачі позики. Для МФО КАЧА головними є такі параметри:

  • Реальний дохід позичальника, джерелом якого необов’язково може бути офіційна робота.
  • Якщо у позичальника і були в минулому прострочення, він має змогу та бажання їх виправити.
  • Наявність документів, що засвідчують особу та українське громадянство.
  • Позичальник має код платника податків та банківську картку, видану на його ім’я та не прострочену.

Усі дії, такі як подання заявки, підписання договору, рішення про видачу кредиту виконуються через інтернет. Тому клієнту МФО знадобиться робочий пристрій, підключений до мережі, та мобільний телефон. Заповнити заявку можна у будь-який час, оскільки організація надає послуги у цілодобовому режимі. Рішення приймається автоматичною системою, яка швидко перевіряє позичальника та правильність оформлення заявки. Переконавшись, що заявник не є шахраєм і відповідає необхідним умовам, мікропозику буде схвалено, а клієнтові залишиться лише підписати електронний договір та отримати гроші, які за кілька хвилин перерахуються йому на картку.

Перейти до панелі інструментів