27.07.2024
Новини

У громаді на Тернопільщині сьогодні повідомили про втрату відразу двох захисників

Сьогодні голова Шумської громади повідомив про втрату одразу двох захисників. Прощатимуться із 35-річним Юрієм Левчуком та 54-річним Валерієм Горбатюком.

“Із глибоким сумом повідомляємо, що при захисті Батьківщини, вірний військовій присязі, виявивши стійкість та мужність, захищаючи цілісність та свободу України, загинув Воїн, Герой і Захисник, житель Шумської громади – Левчук Юрій Васильович, 1988 року народження, житель с.Сураж.

Призваний на військову службу у 2022 році, Юрій мужньо ніс службу у ЗСУ, внаслідок мінометного обстрілу обірвалось його молоде життя.

Доброзичливий, життєрадісний, цілеспрямований, щирий та завжди готовий прийти на допомогу тому, хто її потребує, – таким був та назавжди залишиться в наших серцях…

Нехай світлий спомин про загиблого нашого захисника, стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, в памяті українського народу.
Щирі співчуття близьким та рідним…

Вічна Пам’ять та шана захиснику! Про час зустрічі тіла нашого Героя повідомимо додатково…

Чин поховання відбудеться о 9-00 годині 18 червня 2023 року в с.Сураж”, – зазначається у повідомленні.

“З сумом повідомляємо про трагічну звістку, яка надійшла в громаду, про загибель на полі бою воїна-захисника України – Горбатюка Валерія Васильовича, жителя с.Літовищі 1969 р.н.

Молодший сержант, старший технік ремонтної роти бронетанкового озброєння і техніки ремонтно-відновлювального батальону загинув під час виконання службових обов’язків, внаслідок артилерійного та мінометного обстрілів 15 червня 2023 року.

Справжній патріот, надзвичайно світла та порядна людина, боронивши нашу Україну від рашистської нечисті він поклав своє життя за майбутнє нашої країни, за її незалежність та свободу.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике випробування.

В цю гірку мить поділяємо горе сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі.
Вічна Пам’ять та шана Воїну, Герою, захиснику!

Про зустріч тіла нашого Героя, дату та чин поховання повідомимо додатково”.

Перейти до панелі інструментів