19.03.2024
Новини

Воїн з Кременеччини потребує нашої допомоги

Житель села Білозірка, що на Тернопільщині, Нагорний Ростислав, потребує нашої з Вами допомоги. 10 травня поблизу населеного пункту Нью-Йорк Донецької області, виконуючи бойове завдання, він втратив обидві ноги. Пройшовши АТО, Ростик з перших днів повномасштабної війни знову пішов боротися за свободу та незалежність Батьківщини. З проханням розповсюдити інформацію до редакції звернулася волонтер, однокласниця Ростислава Ольга Бітківська. Про її величезне серце “Терміново” вже розповідало тут.

“Чи треба розповідати, що таке залишитися в 30 років без нижніх кінцівок? Про біль, операції і моральний стан я теж промовчу. В класі Ростік зажди був тихий та спокійний, ніколи і нікого не ображав, не раз в класі жартували, що під час контрольної чи самостійної роботи в нього голова обертається на 360°, щоб списати, і він знає міру в тій справі.

Та зараз нам дуже боляче за нашого однокласника, тільки Бог знає через що йому довелося пройти. Ростік далі продовжує війну, але вже на фронті власного здоров’я та повноцінного життя”, – йдеться у повідомленні Ольги.

Ми мусимо допомагати тим, хто стоїть за нас ціною власного життя та здоров’я, бо тільки завдяки таким хлопцям Україна вистоїть.

Звіт, як завше, Ольга опублікує, всі надходження вказуватиме в коментарях та триматиме вас в курсі.

❗5168757414211864 ❗
Бітківська Ольга Михайлівна.

Ось Фейсбук-сторінка Ольги, де будуть опубліковані усі звіти – https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02Qsj7kcJ81HYTThM45CKBkVY8YmnNeT2JZX3WyDPTdcG61FbPjWfyAE27yWSZ7rcJl&id=100006614199159

Виписка Ростислава Нагорного
Перейти до панелі інструментів