28.03.2024
Новини

Розбилась на смерть на санній трасі: у Кременці загинула школярка. Оновлено

У Кременці сталася жахлива біда – на санній трасі розбилася школярка Новосад Діана, учениця 9 класу. Про це “Терміново” стало відомо з власних джерел.

Дівчинка загинула під час тренування, коли на швидкості вилетіла з траси. Вчилася дівчинка у Жлобівській гімназії.

Нашим журналістам також стало відомо, що у зв’язку зі смертю дитини буде відкрито кримінальне провадження. Коли Діанка їхала трасою, дерев’яний осколок від санної траси простромив її живіт і вийшов горлом….. Страшна смерть….

Усім відомо, що санна траса у Кременці перебуває в аварійному стані, там роками нічого не робилося. Дошки на трасі прогнили, тому тут було уже декілька випадків травмувань.

Про те, що санна траса у Кременці може стати смертельною, попереджали роками. На жаль, так і сталось.

То хто ж понесе відповідальність за смерть дитини? “Терміново” стежитиме за ситуацію і обов’язково проінформує читачів.

Співчуваємо рідним Діанки у зв’язку з втратою дитини. Вічна пам’ять.

Оновлено о 9:52. У поліції Тернопільщини прокоментували смерть школярки:

“Трагедія на санній трасі трапилася на Кременеччині. Повідомлення про це надійшло на лінію “102” 24 травня о 16:40 від лікаря бригади екстреної медичної допомоги. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група.
У ході перевірки поліціянти встановили, що нещастя трапилося під час тренувань в селі Млинівці на території Кременецької обласної дитячої спортивної школи із санного спорту, які проходили під наглядом тренера закладу.
Під час спуску по санній трасі відламався фрагмент дерев’яної дошки і травмував спортсменку. Ушкодження виявилися несумісними із життям. Дев’ятикласниця загинула на місці події.
Даний факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 2 статті 275 (Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд, що спричинило загибель людей) Кримінального кодексу. Триває слідство”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів