19.04.2024
Новини Оперативно

При в’їзді в Кременець масштабна ДТП, є загиблий

Щойно у місті Кременець сталася масштабна ДТП за участі 2 легкових авто та 1 вантажівки. Про це редакції “Терміново” стало відомо з власних джерел. 

За нашою інформацією, аварія сталася при в’їзді в місто з боку Почаєва.

Відомо щонайменше про 1 загиблого. Попередньо – це місцевий мешканець, який працював в одному з супермаркетів міста. Деталі згодом.

Оновлено о 09: 59. За інформацією пресслужби Головного управління ДСНС України у Тернопільській області, 24 травня близько 08:30 на автодорозі М-19 «Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече» на території м. Кременець Кременецького району відбулась дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів Nissan X-Trail, Audi, та вантажного автомобіля ЗІЛ 131. Внаслідок події 1 людина загинула, 1 травмована.
До ліквідації наслідків ДТП залучався черговий караул 5-ї державної пожежно-рятувальної частини (м. Кременець). Рятувальники деблокували з понівеченого транспортного засобу тіло загиблого водія Nissan X-Trail, а також врятували та передали медикам пасажира даного автомобіля, неповнолітнього, 2016 року народження. Потерпілого без явних травм направлено на огляд в лікувальний заклад м. Кременець.
Роботи з ліквідації наслідків ДТП завершено, тривають слідчі дії”.

У ГУ Нацполіції у Тернопільській області повідомили: “Вивільняти водія та пасажира з Nissan X-Trail довелося рятувальникам. В результаті удару кермувальник від отриманих травм помер ще до приїзду бригади екстреної допомоги. Восьмирічну дитину з численними травмами доправили до лікарні. Водії інших автівок травм не отримали”.

Перейти до панелі інструментів