24.04.2024
Новини

Жахлива ДТП на Кременеччині: кількість загиблих наразі невідома

Як стало відомо “Терміново” з власних джерел, щойно на Кременеччині трапилася жахлива ДТП. Наразі навіть невідома кількість загиблих.

Між селами Горинка та Шпиколоси зіштовхнулися автобус з нерегулярними перевезеннями та авто Volkswagen. Як повідомляють очевидці, машина повністю підім’ялася під автобус. Аби дістати транспортний засіб та з’ясувати кількість загиблих, на місце уже викликали рятувальників.

Аварія шокувала навіть правоохоронців, які прибули на місце трагедії. Полісмени кажуть, що за всі роки роботи такої масштабної ДТП ще не бачили.

Наші журналісти з’ясовують деталі та обставини аварії.

Оновлено о 11:15.

“Орієнтовно о 10.05 год на автодорозі М19 поблизу с. Горинка Кременецької ТГ Кременецького району відбулося ДТП за участю легкового автомобіля Volkswagen та двоповерхового не рейсового автобуса Scania.
За попередньою інформацією в легковому автомобілі двоє загиблих, водій та пасажири автобуса не постраждали. Інформація уточнюється.
Для ліквідації наслідків ДТП до місця події залучена спеціальна аварійно-рятувальна машина 5 державної пожежно-рятувальної частини. Крім того, до місця ДТП додатково направлено рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини та кран.
Всього на місці події залучено 3 од техніки та 9 рятувальників”, – розповів нашим журналістам речник пожежно-рятувальної служби області Сергій Данілін.

Також стало відомо, що 5 дітей- пасажирів автобуса “Рівне- Чернівці” звернулись до медиків з гострою реакцією на стрес. Проте від госпіталізації вони відмовились.
Перейти до панелі інструментів