29.03.2024
Новини

У кременчанина вилучили арсенал зброї

У раніше судимого кременчанина вилучили гранати та набої. Зброю виявили працівники карного розшуку Кременецького райвідділу поліції у будинку 53-річного мешканця району. Правоохоронці встановлюють звідки чоловік взяв заборонені предмети та з якою метою зберігав, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини.

Поліцейські отримали інформацію про можливе зберігання раніше судимим жителем району зброї без відповідних дозвільних документів.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта правоохоронці виявили чотири осколкових гранати Ф-1, одну гранату РГД-5, підривач до артилерійського снаряду та 35 набоїв різного калібру.

Речові докази вилучили та направили на експертизу до Тернопільського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Перейти до панелі інструментів