25.04.2024
Новини Промо

Подарунок хлопцю – в тренді корисна оригінальність

В житті буває багато приводів для того щоб дарувати презенти. Це може бути і день народження, і день Ангела, і професійне свято, Новий рік чи Великдень. І існує добра традиція дарувати подарунки на всі свята і важливі дати. А чому ні. До речі, презенти можна дарувати і просто так… Якщо хочете зайвий раз продемонструвати людині що вона для вас багато значить. Але у споживача виникає питання – що саме дарувати? Все залежить від того кому і від ситуації.

Наприклад для батьків краще обрати щось максимально практичне і функціональне. А от якщо треба знайти подарунок хлопцю https://uamade.ua/uk/gifts/po-poluchatelyam/parnyu/, тут можна і проявити креативність. Добре що вибір великий і Юамейд постійно розширює свій асортимент. Виробники пропонують різні цікаві речі, деякі з яких практичні, інші просто прикольні, є навіть смачні і корисні.

Так що обрати?

По-перше, треба врахувати вік отримувача презенту. Також варто взяти до уваги його хобі, спеціальність (якщо він працює), стиль життя. Експерти по подарунковому етикету радять не ігнорувати таку особливість як почуття гумору. Якщо ваш знайомий, коханий чи друг дивиться на світ надто серйозно, не варто купувати йому якийсь дуже веселий чи прикольний подарунок. Краще зупинитися на чомусь нейтральному і одночасно корисному. Наприклад – чашка для чаю чи кава. Головне, обрати правильний принт. Чашка з ім’ям – дуже вдалий вибір.

Якщо отримувач подарунку палить, можна презентувати цікаву запальничку. Також популярністю користуються кепки, майки з різними принтами. Хочете здивувати – презентуйте носки але не прості а в бляшанці. Погодьтеся хлопець точно буде здивований, причому приємно.

Багато подарунків доступі в патріотичній тематиці. У сучасного споживача такі вироби користуються великим попитом.

Відрізняє запропонований асортимент:

  • широкий вибір;
  • демократичні ціни;
  • висока якість виготовлення;
  • креативність;
  • продуманість дизайну.

До речі про креативність. Здавалося б чим можуть здивувати льодяники чи шоколад… А все залежить від того як вони упаковані. Подарункова коробка справді перетворює звичайні солодощі на прекрасний презент який підніме настрій і точно змусить посміхнутись. Ну а те що всі смаколики дуже смачні, виготовлені з якісних екологічних продуктів, в цьому можна навіть не сумніватися.

Демократична цінова політика та широкий діапазон вартості дозволяє придбати не один виріб а кілька. Отже якщо хочете зробити справді крутий подарунок хлопцю – виберіть щось цікаве і корисне, прикольне і оригінальні і доповніть солодощами.

Консультанти UaMade допоможуть ознайомитися з цим величезним асортиментом і обрати кращий подарунок хлопцю. Причому не має значення ні вік отримувача презенту ні стиль життя, подарунок знайдеться на всі випадки. І як показує практика, отримувач презенту буде навіть не на 100 а на 200% задоволений.

Перейти до панелі інструментів