19.04.2024
Новини

Які розваги для дітей уже доступні у парку “Сопільче”?

У минулі вихідні у Тернополі була чудова погода – сонячно, тепло – тому тернополяни масово вийшли гуляти в парки міста. Ми побували у парку “Сопільче” і з’ясували, які розваги тут пропонують зараз.

Оскільки минулі вихідні були першими по-справжньому теплими цьогоріч, то розваг у парку “Сопільче” поки небагато. Зокрема, ще немає батутів та інших платних атракціонів, наприклад, ігор з віртуальною реальністю, які були у парку минулого року. Також ще не працюють атракціони з радянських часів, які завжди є популярними. Зазвичай їх відкривають на початку травня.

Також не працює скейтпарк – його ремонтуватимуть до 31 травня. А дитячий майданчик, який розташований неподалік, перебуває у занедбаному стані – він не фарбований, а гойдалки зламані. Тому єдиною розвагою для діток є платні велосипеди – 10 хвилин катання коштує 40 грн.

Розпочали свою роботу уже ятки з морозивом, цукровою ватою (40 грн), є бургери, шаурма та інша їжа і солодощі.

Фонтани у “Сопільче” ще не працююють.

Також багато відвідувачів було у вихідні у Зоокутку. Тернополяни з радістю спостерігали за маленькими милими кізочками, які нещодавно народилися, величними буйволами, ламами, красивими лебедями та іншими тваринами і птахами.

Перейти до панелі інструментів