27.04.2024
Новини Промо

Топер на диван: максимальна зручність вашого спального місця

Кожна людина мріє про зручне ліжко з матрацом, який забезпечує комфорт та здоровий сон. Але іноді нам дошкуляє занадто м’яке або, навпаки, тверде спальне місце, яке може викликати неприємні відчуття в шиї, спині та інші проблеми зі здоров’ям. 

Вихід із цієї ситуації простий: купити топер на диван. Такий матрац може служити додатковим шаром ліжка та зробить умови для нічного відпочинку набагато комфортнішими. Далі – детальніше.

Коли може стати в пригоді топер?

Вироби виконують одразу кілька функцій, особливо якщо підібрані правильно. Розглянемо основні завдання топерів:

  1. Позбутися дефектів старого матраца, поверхня якого зносилась. Якщо конструкція зіпсована зсередини (зламаний пружинний блок), топер не впорається. Але при відносно легкому зносі поверхні він буде корисним. 
  2. Скоригувати жорсткість. Якщо характеристики матраца не підходять конкретній людині (він дуже м’який або занадто жорсткий), допоможе топер, купити який можна в інтернет-магазині матраців https://matrasroll.com.ua/.
  3. Нейтралізувати заломи на складних меблях. На диванній основі або розкладному кріслі-ліжку завжди є стики, які добре відчуваються тілом. Але якщо постелити топер, то поверхня буде рівною та зручною. Для людей із чутливим сном це буде оптимальним варіантом.
  4. Подовжити термін служби матраца. Додатковий шар, що покриває спальне місце для постійного сну, унеможливлює прямий контакт тіла з матрацом. З цієї причини основний виріб зазнає меншого навантаження, повільніше зношується, довше служить. Така комбінація часто використовується з дорогими конструкціями. Але слідкуйте за тим, щоб виріб, який стелите зверху, не змінював параметри поверхні в гірший бік. Захист матраца важливий, але головна функція спального місця створення хороших умов для сну та відпочинку. Ними жертвувати не можна.
  5. Захистити матрац від зайвих забруднень, вологи. Додаткова функція топера – вберегти спальне місце від попадання пилу, поглинання поту. Почистити його простіше, ніж робити те саме з товстим матрацом. Якщо захистити обидва вироби за допомогою вологонепроникних чохлів, то їм точно ніщо не загрожуватиме.
  6. Створити додаткові можливості для спального місця. Топери на основі піни з ефектом пам’яті сподобаються літнім людям і тим, хто під час сну й відпочинку має складності з розслабленням. А поверхня з койрою – оптимальний варіант для тих, хто тимчасово страждає від загострення болю в спині, хоче протягом кількох тижнів спати на жорсткому, а потім повернутися до звичного спального місця.

Купівля топера це необхідність, а не обов’язкове завдання. Якщо ваш матрац добре справляється зі своїми функціями, підходить за характеристиками та виготовлений із якісних матеріалів, додаткове покриття не знадобиться. На розкладні спальні місця такі вироби потрібні. Краще придбати топер, ніж надалі ризикувати здоров’ям та самопочуттям.

Перейти до панелі інструментів