24.04.2024
Новини Промо

КК “Будсервіс” висадила у Тернополі 190 дерев з метою озеленення міста та збереження екології

Співробітники керуючої компанії “Будсервіс” у Тернополі провели висадку 190 дерев на прибудинкових територіях, що знаходяться у їх управлінні. Процес висадки був проведений належним чином з використанням екологічно чистих методів та матеріалів. 

За три дні команда висадила 100 кленів та 40 лип, які виростають до 1,5-2 метра, а ще 30 тополь та по 10 лип і кленів, які виростають до 3,5-4 метра. Компанія врахувала потреби та інтереси місцевих мешканців, тому при висадці обрала різні види дерев, враховуючи їхні переваги та можливі обмеження.  Так компанія вирішила висадити тополі, які є неалергенними та не викликають алергічних реакцій, що може бути важливим фактором для мешканців.

Компанія керувалася принципом пріоритетності при виборі локацій для висадки дерев. Спочатку були обрані ті адреси, від яких надходили прохання місцевих мешканців про озеленення території, а також ті території, де раніше були зрізані аварійні дерева фахівцями компанії.

Компанія бере на себе відповідальність за подальший догляд за новими деревами, щоб вони росли та дарували користь місту.

Висадка 190 дерев на прибудинкових територіях у Тернополі є ще одним кроком в збереженні екології та озелененні міста. Компанія “Будсервіс” прагне зробити свій внесок у поліпшення якості довкілля та життя місцевих мешканців.

Перейти до панелі інструментів