29.03.2024
Новини Оперативно

За вихідні в результаті ДТП семеро людей потрапили до лікарень

Упродовж минулої п’ятниці, суботи та неділі у Тернопільській області сталося 5 автопригод. Про це повідомляють у пресслужбі ГУ НП Тернопільщини.

Зокрема:

  • У п’ятницю в ДТП поблизу Тернополя постраждала одна людина. Водій автомобіля «Ford Focus» не дотримався дистанції та в’їхав в автівку «Skoda Roomster», яка рухалася попереду. Травми внаслідок зіткнення отримав 40-річний пасажир «Skoda Roomster». Його доправили до лікарні.
  • У Івашківцях в п’ятницю водій «Renault Escape», здійснюючи поворот ліворуч, не надав превагу в русі автомобілю «Ford Sierra». У результаті зіткнення автівок водія автомобіля «Ford Sierra» з травмами різного ступеню важкості доправили до медзакладу.
  • У суботу в Бережанах водій Volkswagen Jetta виїхав на зустрічну, де зіштовхувся з Volkswagen Touareg. Обоє водіїв отримали, а також пасажирка позашляховика, отримали травми.
  • У неділю в Бережанах сталася ще одна ДТП. Водійка Mazda 6 виїхала на зустрічну, де зіштовхнулася з Chevrolet Aveo. Травмованим трьом людям надавали допомогу медики.
  • У Тернополі на вулиці Злуки водій автомобіля Audi виїхавши на кільце врізався у металевий банер і перекинувся. Керманич автівки та пасажир отримали чисельні тілесні ушкодження, вони у лікарні.

Також, як повідомили у Патрульній поліції Тернопільщини, вчора вулицями Тернополя їздив дуже п’яний водій – у його крові зафіксували 3,78 проміле алкоголю. Він пошкодив 5 авто і ледь тримався на ногах.

Перейти до панелі інструментів