29.03.2024
Новини

У центрі Тернополя вандал розбив одне з декоративних пасхальних яєць

У центрі Тернополя вандал знищив одне з декоративних великодніх яєць. Сталося це на бульварі Тараса Шевченка, повідомляє міський голова Тернополя Сергій Надал.

“Напередодні Господнього Воскресіння вандал сплюндрував і пошкодив одне з Пасхальних яєць, які прикрашають бульвар Шевченка у центрі міста. Вандала знайшли, з ним розбирається поліція”, – йдеться у повідомленні.

У поліції Тернопільщини повідомили, що на чоловіка склали 2 адмінпротоколи – за дрібне хуліганство, а також за перебування у стані алкогольного сп’яніння у громадському місці.

“У четвер, 13 квітня, близько 20 години до співробітників Тернопільського райуправління поліції надійшло повідомлення про те, що на бульварі Тараса Шевченка невідомий чоловік штовхнув декоративне пасхальне яйце, яке внаслідок падіння пошкодилось.

Розшукали зловмисника працівники Тернопільського райуправління спільно з патрульними. Правопорушником виявився 41-річний житель Тернополя. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, поводився агресивно та виражався нецензурною лексикою. Після неодноразових зауважень поліцейські доправили його до райуправління, де на нього склали два адміністративних протоколи”, – кажуть у ГУ НП у Тернопільській області.

Раніше “Терміново” повідомляло, що у Кременці напередодні Великодня зловмисники також наробили біди.

Перейти до панелі інструментів