29.03.2024
Новини

1000 грн за склянку “канабісу”: на Тернопільщині затримали двох наркоторговців

Наркобізнес на Тернопільщині організували двоє чоловіків, які раніше уже мали проблеми з законом. Обох узяли під варту з правом внесення застави у розмірі 214 тисяч кожному. Підозрюваним слідчі Тернопільщини інкримінують частину 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконний збут наркотичного засобу «канабіс», – повідомляють у пресслужбі поліції.

Читайте також: 8 млн грн виторгу щомісяця: тернополянин організував “наркокартель” на Львівщині

Оперативники спільно зі слідчими впродовж кількох місяців документували незаконну діяльність двох чоловіків.

Підозрювані – мешканці Тернопільської та Запорізької областей. Уродженець Кременеччини відбувся умовним терміном покарання за наркозлочини, а його спільник влітку 2022 року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

Чоловіки вирішили заробляти, торгуючи марихуаною. За склянку дурману просили 1000 гривень. Клієнтами дуету були лише їхні знайомі та друзі.

Під час чергової реалізації забороненого товару “бізнесменів” затримали працівники УБН спільно з оперативниками карного розшуку, бійцями роти поліції особливого призначення та кінологами. Усе відбувалося під процесуальним керівництвом військової прокуратури.

Під час обшуків у помешканні затриманих правоохоронці виявили та вилучили близько 200 грамів «канабісу», ваги, мобільні телефони, пристрої для вживання наркотичних засобів.

Чоловікам оголосили підозру та обрали запобіжний захід. Оперативники встановлюють, де підозрювані брали товар для продажу. Триває слідство.

Перейти до панелі інструментів