16.04.2024
Новини

15 тис грн пропонував тернополянин поліцейським, аби уникнути відповідальності

45-річний тернополянин пропонував 15 тис грн хабаря поліцейським, аби уникнути відповідальності за п`яну їзду. Водія співробітники сектору реагування патрульної поліції Підволочиського відділення зупинили в місті Скалат за порушення правил дорожнього руху, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини. 

Спілкуючись, поліцейські помітили, що водій нетверезий. Чоловік, аби залагодити питання, запропонував патрульним 15 000 гривень. Слідчо-оперативна група задокументувала факт пропозиції неправомірної вигоди.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу – пропозиція неправомірної вигоди службовій особі. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Адміністративний протокол за керування транспортом у стані сп‘яніння щодо тернополянина теж складено.

Перейти до панелі інструментів