20.04.2024
Новини Оперативно

У Тернополі жінка вкрала у сусідки 343 тисячі гривень

У Тернополі жінка заявила до поліції з повідомленням про те, що з її сховку щезло 343 тисячі гривень. Про це повідомляють у пресслужбі ГУ Нацполіції Тернопільщини.

“Потерпіла – внутрішньо переміщена особа 1944 року народження, яка уже рік живе в Тернополі. Вона разом з двома тернополянками орендувала в обласному центрі будинок. Переселенка мала заощадження і зберігала їх вшитими у підкладку сумки. Про те, що коштів не залишилося, дізналася, коли до неї прийшла дочка, аби позичити гроші. Жінка відкрила сховок і виявила з 343 тисяч гривень лише 9 тисяч”, – йдеться у повідомленні.

Поліції вона сказала, що підозрює сусідку, адже та два дні тому з’їхала з будинку, нікого не попереджувати. Жінку знайшли у Бучачі. Поліції вона відразу зізналась, сказавши, що крала гроші упродовж декількох місяців. Вона уже встигла витратити майже всі гроші, повернула лише 70 тисяч.

24-річній жінці інкримінують частину 4 статті 185 ККУ. Вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Перейти до панелі інструментів