26.04.2024
Новини

На війні загинув випускник ТНМУ Віталій Безкоровайний

На війні загинув випускник Тернопільського національного медичного університету Віталій Безкоровайний. Медику було всього 29 років, повідомляють на сторінці навчального закладу.

Віталій Безкоровайний народився 24 січня 1994 року в селі Казавчин. Після закінчення Бершадського медичного коледжу в 2012 році, він працював медичним братом в Гайворонській районній лікарні відділу інтенсивної терапії.

У 2017 році Віталій закінчив Тернопільський національний медичний університет і того ж року вступив до військово-медичної академії. Після закінчення Української військово-медичної академії в червні 2019 року і отримання диплома магістра з медицини, Віталій призначений на посаду лікаря санітарно-гігієнічного відділення 28 регіонального санітарно-епідеміологічного управління.

Від 5 лютого 2020 до 22 травня 2020 року Віталій безпосередньо брав участь у складі сил та засобів Операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей. З 21 лютого 2022 року по 8 березня 2022 року він виконував завдання у складі сил та засобів об’єднаних сил з метою забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на території Донецької та Луганської областей.

“Згодом відправлений на ротацію до Львова у військову частину на посаду військового епідеміолога. 28 лютого 2023 року від отриманих травм був госпіталізований та помер.
Колектив ТНМУ висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу загибелі Героя – Віталія Безкоровайного. Схиляємо голови у пошані до виконаного обов’язку і бережемо в серцях світла пам’ять про нашого випускника. Царство Небесне! Вічна пам’ять Герою!”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів