25.04.2024
Новини Промо

Що таке снюс?

Вживання тютюну людством немає точної дати початку, але з кожним роком виробники тютюнових виробів розширюють варіанти вживання цієї речовини? Одним з останніх винаходів є Снюс. В народі його ще називають жувальний тютюн. Але насправді снюс це зовсім не жувальний тютюн, він використовує преоральний метод потрапляння нікотину в кров, тому його так називають. Багато людей плутають нікотинові паучі і снюс. Нікотинові Паучі – це подушечки які не містять тютюн взагалі, але використовуються так само як і снюс через це їх часто плутають. 

Чому Снюс став популярний?

Снюс прийшов до нас із Європи а саме з Швеції, в Україні Снюс з’явився у той час коли почав набувати сили законопроект про заборону паління у місцях скупчення людей і громадських місцях. І виробникам треба було швидко призвичаїтись до нових реалій. Звісно всім відомо про види пасивного куріння і про те, як це шкодить оточуючим. Але після створення снюсу користувач вживаючи цей виріб нікому не шкодить. І вживати його можна будь де, в кафе, в барі, в потязі або автобусі, в будь якому громадському місці. Якщо поруч немає сміттєвого маку щоб виплюнути використану подушечку, виробники зробили резервуар в кришці від коробки з подушечками, це також дуже полегшило життя користувачам. Більшість курців переходять на снюс бо це гарний спосіб кинути курити, тим більше що після нього немає запаху диму, він не шкодить ротовій порожнині і не створює неприємний запах після вживання. 

Детальніше про історію снюсу в Європі – https://tobaccotactics.org/wiki/snus/

Як правильно вживати 

Зараз щоб зрозуміти як вживати снюс достатньо написати запит в Google, і ви відразу знайдете мільйон відповідей. Але якщо коротко, то щоб відчути ефект від снюсу, достатньо просто дістати м’яку і трошки вологу подушечку з коробки і обережно вкласти її над зубами, між яснами і губою. Тривалість всмоктування і проникнення речовини в кров не займе більше 2-3 хвилин, і ви відчуєте як ваша нервова система починає реагувати. Ви розслабитись і Вам буде легше сфокусуватись на тій справі якою ви займаєтесь. Скільки тримати снюс? Для кожної людини ці цифри можуть відрізнятись, але в середньому це 7 – 10 хв. 

Детальніше про снюс – https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BD%D1%83%D1%81

Який снюс обрати?

Підбір ідеального варіанту для користувача залежить від багатьох факторів, але найважливіший, як багато людина вживає сигарет. Якщо ви викурюєте пачку сигарет в день то вам підійдуть більш міцні варіанти, до 60 мг/г на 1 грамм  суміші. Якщо менше то вам може сподобатись варіант полегше до 40 мг/г на 1 грам суміші. 

Але головне це вибрати продавця який купує тільки оригінальну продукцію, адже зараз дуже багато недобросовісних представників торгівлі, які можуть продати неякісну продукцію, яка може зашкодити вашому здоров’ю. Купити оригінальну продукцію можна тут – https://kupit-snus.in.ua/ua

Перейти до панелі інструментів