20.04.2024
Новини

Біатлоніст з Тернополя посів 5 місце на чемпіонаті світу

Дмитро Підручний, біатлоніст з Тернополя, посів п’яте місце у чоловічій спринтерській гонці на чемпіонаті світу-2023, який проходить у німецькому Оберхофі. Про це інформують на сайті Федерації біатлону України.

Капітан нашої збірної пропустив понад половину сезону через операцію на коліні, але це не завадило йому посісти високе місце у третій змагальний день.

“Однак п’яте місце у спринті чемпіонату світу – неймовірний результат! Найкращий з людей! Вище – лише інопланетяни )) І завтра в переслідуванні, попри втому, побажаємо Дмитру щонайменше покращити результат! Уся армія українських вболівальників якомога міцніше триматиме кулаки, додаючи сил Капітану! До речі, враховуючи особливості нарахування очок, можна майже напевно сказати, що цим результатом Підручний забезпечив собі місце у мас-старті чемпіонату світу! Дякуємо за цю гонку, Дмитре!”, – зазначають у федерації.

“Який божевільний день. 5 місце на чемпіонаті світу. Я дуже радий бути в ТОП-6 в такій компанії – один серед норвежців. Дякую команді за роботу. Слава Україні!”, – прокоментував свій виступ Підручний у Фейсбуці.

Перейти до панелі інструментів