29.03.2024
Новини

На Кременеччині горів будинок, у Тернополі квартира в 9-поверхівці: у вихідні в рятувальників було багато роботи

Цими вихідними у рятувальників Тернопільщини було чимало роботи. Загалом у ГУ ДСНСУ повідомляють про 7 пожеж різного масштабу.

Читайте також: Вранці у Підгородньому горіло авто

5 лютого 04:05. у селищі Залісці Вишнівецької ТГ Кременецького району зайнявся житловий будинок. Вогнем знищено перекриття будівлі, меблі та речі домашнього вжитку на площі 10 м кв, пошкоджено облицювання стін, вікно та двері кімнати на площі 30 м кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини 5-го державного пожежно-рятувального загону та місцевою пожежною командою сел. Вишнівець. Під час гасіння врятовано 2 будівлі.

Того ж дня о 19:35. у Тернополі, на вул. Київська, 8, виникла пожежа в одній з квартир на 3-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено електричну духовку, електричну плиту, кухонний гарнітур на загальній площі 3 м кв. Пожежу ліквідовано черговою зміною частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

6 лютого о 03:35. В м. Тернопіль на вул. Л.Курбаса, 2 виникла пожежа автомобіля «Kia Sorento». Вогнем знищено моторний відсік та салон транспортного засобу на площі 2 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону. Під час гасіння пожежі врятовано даний автомобіль.
Причини виникнення пожеж та суми матеріальних збитків встановлюються.

Фото ілюстративне

Перейти до панелі інструментів