28.03.2024
Новини Оперативно

На Тернопільщині під колеса авто потрапило 3 пішоходів

Впродовж доби 1 лютого під колеса автівок у Тернопільській області потрапило 3 пішоходів. Про це повідомляє пресслужба ГУ НП у Тернопільській області.

“Повідомлення від фельдшера екстреної медичної допомоги про аварію надійшло о 9:55 на лінію “102”. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Deawoo Lanos збив жінку 1964 року народження. Потерпіла переходила проїзну частину дороги на зелений сигнал світлофора. Її з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні”, – йдеться у повідомленні.

Звернулася за меддопомогою того ж дня і пасажирка автомобіля Renault Clio. 32-річна жінка була в салоні авто, коли його водійка не впоралася з керуванням та з’їхала у кювет. Автопригода трапилася у селі Мишковиці. Потерпілу доправили в неврологічне відділення.

На автодорозі Вишнівець-Ланівці також трапилась ДТП. Сімнадцятирічний мотоцикліст, обганяючи попутний транспорт, збив пішохода 2009 року народження. Юнак йшов лівим узбіччям дороги. Йому надали меддопомогу, але не госпіталізовували.

Чергове повідомлення про ДТП надійшло на лінію “102” о 20:11. Додзвонювач сказав, ща на вулиці Будного водій автомобіля Volkswagen Tiguan збив жінку, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Її доправили до лікарні. У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство.

Перейти до панелі інструментів