19.03.2024
Новини

“Сама з Тернополя, але народжувала в Кременці”: молода мама розповіла, чому обрала пологове в опорній лікарні

«Сама з Тернополя, але хотіла народжувати в Кременці за рекомендацією чоловікової сестри» – ділиться Христина Стасюк. Чому тернополянка обрала пологове відділення у Кременецькій опорній лікарні, розповідають у медзакладі. 

“Ця історія про вроджену ваду у немовляти, довіру лікареві та професіоналізм медичного персоналу. Знаєте, міфи про те, що складні пологи приймають лише в обласних центрах – розвінчані!
Цьому яскравий приклад десятки наших історій.

«Два роки назад народилась наша перша дитина – дівчинка, роди пройшли дуже легко, відповідальність лікарів, які дійсно закохані в свою роботу. Тому, місце де будуть проходити наступні пологи, були прийняті без обговорень».

Після 30 тижня дитині поставили діагноз – вада нирок, але жінка навідріз відмовлялась народжувати у Тернополі. Пологи пройшли успішно, зараз все позаду, маленький Давид на профілактиці, розвивається згідно графіку, здоровий і гарний хлопчик.

«За час нашого знайомства лікарі пологового відділення стали мені як друзі, настільки чуйні, відповідальні, приємні люди і професіонали своєї справи».

А ми у свою чергу дякуємо за ваш відгук про нашу діяльність та рекомендуємо кожному народжувати у Кременці”, – зазначають у лікарні.

Перейти до панелі інструментів