19.03.2024
Новини Промо

Адресники, повідки, намордники: як правильно вибрати необхідний аксесуар для тварини

аксесуари для тварин

Різноманіття аксесуарів для домашніх тварин сьогодні просто неймовірне. Виробники намагаються створити повідки, намордники, одяг, посуд тощо найвищої якості. Проте є і недобросовісні продавці, які намагаються продати несертифіковані товари для ваших улюбленостей. Тому трапляються випадки не просто неякісної продукції (наприклад, повідок, який рветься при першому ж тижні використання), але й шкоди для здоров’я тварини. Стаються алергії, отруєння та інші захворювання. 

Як бути впевненим, що купуєш перевірений та безпечний товар для свого вихованця, розповідаємо у цьому матеріалі.

Що потрібно враховувати при виборі аксесуару для тварини?

При підборі аксесуарів для тварини варто спитати продавця про безпеку, наявність відповідних сертифікатів. Якщо продавець не може відповісти на всі ваші запитання чи не має потрібних документів, варто відмовитись від запланованої покупки. Натомість у хороших інтернет-магазинах товари завжди мають докладний опис бренду, особливостей застосування. Також важливими є відгуки покупців, які можуть зорієнтувати при сумнівах.

Крім цього, варто зважати на такі особливості як порода, вік та інші параметри вашої хатньої тваринки. Грамотні консультанти завжди допоможуть вам зробити правильний вибір.

Які аксесуари можна знайти в зоомагазині?

автоматична поїлка для котів та собак

Часто таке буває, що приходиш у зоомагазин і губишся. Тут є і автоматичні повідки, і повідки для котів та навіть морських свинок, ефектні нашийники зі шкіри, світловідбиваючі наклейки та інші аксесуари. Адресники та GPS, щоб знати, де ваша тварина, якщо вона на самовигулі або відбігає від господаря далеко.

В інтернет-магазинах зазвичай більший вибір. Крім кормів для тварин, ліків, косметичних засобів, тут можна знайти багато цікавого – автоматичні годівнички, набори для дресирування. Є навіть вибір птахів, риб та все для догляду за ними. Будиночки, гнізда, іграшки, купалки, водорослі і багато іншого.

Як правильно вибрати аксесуари для домашніх тварин?

Радимо вам перед походом у магазин чітко визначити, що ви будете купувати і для якої мети. Якщо ви збираєтесь у подорож з котом чи собакою, придбайте зручну переноску або складну клітку. Якщо планується подорож автомобілем – є зручні аксесуари для транспортування тварин. Наприклад, ремені безпеки, захисні решітки, підстилки на сидіння авто тощо.

Є також іграшки для тварин, які допоможуть в ігровій формі розвивати мислення та інтелект. Це речі, які зроблять щасливішим не лише господаря, але й домашнього улюбленця.

Перейти до панелі інструментів