28.03.2024
Новини

На Тернопільщині втонула людина

Про смерть на воді повідомляють в Чортківському районному управлінні ГУ ДСНС України у Тернопільській області. З початку 2023 року на території області на водних об’єктах загинула 1 особа, а також 3-отримали переохолодження.

Читайте також: Зникла втонула? На Тернопільщині рятувальники розшукували 55-річну жінку. Відео

Задля попередження виникнення надзвичайних подій, збереження життя та здоров’я людей представники відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Чортківського районного управління вкотре нагадують про необхідність дотримання правил безпечного поводження на водних об’єктах та в зимовий період.

Також рятувальниками проведено профілактичні рейдові заходи на водних об’ктах, рибальства та місцях з масовим перебуванням людей на території Чортківської та Монастириської громад, де нагадали місцевим рибалкам та пересічним громадянам основні правила безпеки перебування на льоду, дотримуючись яких, можна уникнути нещасного випадку. Також не забули згадати про мінімально допустиму товщину льодового покриву, за якої можливий вихід на лід та способи порятунку людей, які опинилися у полоні крижаної води.

Перейти до панелі інструментів