25.04.2024
Новини Оперативно

П’яний збаражчанин без водійських прав пропонував патрульним 100 доларів хабаря

п'яний за кермом

Поліцейські Тернопільської області задокументували факт корупційного порушення – зловмисник пропонував неправомірну вигоду патрульним, які його зупинили у стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення.

“На лінію 102 надійшло повідомлення від поліцейського сектору реагування патрульної поліції відділення поліції №4 міста Збаража про те, що водій автомобіля марки Volkswagen запропонував 100 американських доларів неправомірної вигоди, аби уникнути адміністративної відповідальності за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення”, – кажуть у пресслужбі обласного управління поліції.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу – пропозиція неправомірної вигоди службовій особі. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Перейти до панелі інструментів