24.04.2024
Новини Промо

Інтернет-магазин Decoratorskyi.com – надійний постачальник якісних матеріалів для декорування приміщень

Компанія «Decoratorskyi» – ексклюзивний представник португальських, французьких та англійських екстер’єрних та інтер’єрних фарб. Постачальник понад 75 американських та європейських дизайнерських брендів малярських інструментів, текстилю, ліпного декору, шпалер та супутньої продукції для декоративного та дизайнерського оформлення комерційних та житлових приміщень.

Ми активно співпрацюємо з провідними учасниками ринку інтер’єрних послуг та архітектури, активно розвиваємо дилерську мережу та зацікавлені у тривалій взаємовигідній співпраці провідними представниками міжнародний дизайн індустрії. Беремо активну участь та організовуємо власні заходи, що сприяють приверненню уваги до виховання та розвитку в Україні культури інтер’єрної естетики. У мережі салонів «Decoratorskyi» завжди доступні для замовлення:

  •  оздоблювальні матеріали у широкому асортименті;
  • декоративні аксесуари;
  • фарби;
  • шпалери;
  • ліпні елементи;
  • тканина;
  • професійні будівельні інструменти;
  • і безліч необхідних під час оздоблювальних робіт матеріалів.

Наші послуги

Магазин фарб та оздоблювальних матеріалів «Decoratorskyi» надає комплексні послуги у розробці дизайну та підборі матеріалів та виготовленні предметів інтер’єру для оформлення комерційних та житлових просторів. Ви зможете замовити:

  1. Консультації щодо підбору кольору.
  2. Виготовлення різноманітних декоративних елементів за індивідуальним дизайном.
  3. Кольорову палітру у вигляді гармошки розкладачки та на окремих листках для ідеального вибору відтінків. У вашому розпорядженні буде повна бібліотека доступних для замовлення кольорів.
  4. Тестери фарб та виготовлення пофарбування. До замовлення доступні пробники фарб мініатюрного пакування, за допомогою яких ви зможете точно оцінити кожен відтінок. Разом із тестером замовляйте виготовлення викрасів на підготовлених аркушах паперу формату А3 з докладним описом вибраного відтінку та бренду фарби.
  5. Пошиття штор із представлених у нашому каталозі тканин та аксесуарів відомих світових виробників. Додатково ви зможете замовити протисонцеві системи та карнизи.
  6. Підбір шпалер. Магазин шпалер здійснює виїзд на об’єкти та допомогу в розрахунку кількості рулонів та клейкого складу. Різноманітність фактур, малюнків, палітр та текстур шпалерних полотен дозволяє створювати унікальні інтер’єри у будь-якому стилі.
  7. Послуги з перетяжки меблів.

Усі представлені в каталозі матеріали відповідають міжнародним стандартам якості та європейським екологічним нормам. Безліч позицій в асортименті англійських фарб рекомендовані до застосування в обробці дитячих кімнат та меблів. Ціновий діапазон інтернет-магазину «Decoratorskyi.com» включає бренди від преміального до середнього сегмента.

Перейти до панелі інструментів