19.04.2024
Корисне Новини

Майже 1000 тонн піску та солі висипали на дороги Тернопільщини за вихідні

Дорожники Тернопільщини працювали у посиленому режимі, щоб забезпечити проїзд автошляхами 14-16 січня. Для боротьби з ожеледицею покриття державних доріг обробляли протиожеледними матеріалами. Використали 975 тонн суміші піску та солі. До роботи залучали за останню добу 46 одиниць спецтехніки та 52 робітників, – розповідають у САД Тернопільщини. 

Обробляли протиожеледною сумішшю дороги згідно з алгоритмом воєнного часу. Насамперед – міжнародні та національні автошляхи, якими проходять важливі логістичні маршрути для перевезення вантажів стратегічного значення. У нашій області це коридори М-19, М-30, М-09, Н-18 та Р-41.

Також через пориви вітру дорожні робітники прибирали з доріг повалені дерева. Проїзд забезпечено, обмежень та ускладнень в русі не фіксували.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертається до всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними на дорогах під час складних погодних умов. Зважайте на сильні пориви вітру, не залишайте свої транспортні засоби поблизу зелених насаджень.

Водії вантажівок, надавайте пріоритет у русі снігоприбиральній техніці та користуйтеся майданчиками, щоб перечекати негоду. Знайти їх допоможе мапа.

Перейти до панелі інструментів