26.04.2024
Новини

Любив життя, завжди заряджав позитивом: на війні загинув депутат з Тернопільщини

Важку і трагічну звістку про загибель ще одного захисника з Тернопільщини повідомив голова Великогаївської сільської ради Олег Кохман. До того, як поповнити лави ЗСУ, працював заступником директора ПП “Агрофірма “Медобори”. Був правою рукою керівника.

“Війна забрала життя депутата Великогаївської сільської ради VIII скликання округу №7 – Романа Богдановича Остапіва (11. 06. 1976 р.н.).

Щирий, усміхнений, життєрадісний та енергійний. Він завжди заряджав позитивом інших і створював доброзичливу атмосферу навколо себе, любив життя і палко горів своєю справою, був турботливим батьком та люблячим чоловіком.

Навесні 2022 року Роман Богданович став на захист країни, поповнивши лави ЗСУ, і гідно виконував свій військовий обов’язок.

10 січня 2023 року під час виконання чергового бойового завдання у Донецькій області Роман загинув.

Колектив Великогаївської сільської ради, депутатський корпус та вся наша громада в глибокій скорботі за загиблим героєм. Ще одне ім’я у книзі нашої пам’яті. Така непоправна втрата і висока ціна нашої перемоги, за яку платять життям кращі з кращих.

Висловлюю щирі співчуття дружині Наталії, сину Владиславу, донечці Анні, батькам та усій родині.
Вічна пам‘ять та слава нашому Герою! Про дату і час прибуття скорботного кортежу з тілом загиблого повідомимо додатково”, – зазначається у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів