29.03.2024
Новини

Нардеп з Тернопільщини вирішив з’ясувати, куди щезає тернопільська вода

платіжки за воду Тернопіль

Ситуація з водопостачанням у Тернополі дуже складна, і це загальновідомий факт. Незважаючи на те, скільки води тернополяни спожили, вони отримують від КП “Тернопільводоканал” рахунки, в яких пропонується доплатити кругленьку суму за додатково спожиту воду. Її об’єм визначається різницею між показниками загальнобудинкового лічильника та суми індивідуальних лічильників всіх мешканців багатоквартирного будинку.

Неодноразово тернополяни обурювались з цього приводу, тому що декому дорахували по 25! додаткових кубів – а це рахунок на додаткову тисячу гривень. “Терміново” уже неодноразово звертало увагу на цю проблему.

І оплатити ці платіжки потрібно наступного ж місяця, тому що на наступний від “Тернопільводоканал” прийде копія заявки про видачу судового наказу. Борг стягнуть в судовому порядку, а це означає, що потрібно ще платити судовий збір.

У ситуацію вирішив втрутитись нардеп від партії “Слуга народу” Андрій Богданець. Він направив депутатське звернення до КП “Тернопільводоканал” про надання пояснень з приводу інформації, викладеної у колективній скарзі жителів багатоквартирних будинків по вулиці Академіка Корольова.

Також народний обранець звернувся до НКРЕКП з проханням перевірити цю ситуацію. Про результати Богданець пообіцяв проінформувати тернополян.

Перейти до панелі інструментів