28.03.2024
Новини

У Тернополі авто збило чоловіка: водій утік

Поліція розшукує водія, який збив 38-річного тернополянина та втік з місця ДТП. Аварія трапилася учора вранці неподалік Гаївського мосту. Згодом постраждалий відчув, що йому погіршало та звернувся до лікарів, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини. 

Читайте також: ДТП у Кременці: жінка у реанімації

Про травмованого травмованого пішохода поліціянтів повідомив лікар швидкої допомоги. Медик заявив, що до травмпункту госпіталізували 38-річного тернополянина. Травми чоловік отримав ще о 7:30 неподалік Гаївського мосту. Автомобіль, який його збив, з місця пригоди втік, а він звернувся за меддопомогою лише за кілька годин пізніше, коли відчув погіршення самопочуття.

Потерпілий каже, що його збив водій автомобіля Volkswagen седан сірого кольору. Слідчі встановлюють місцеперебування винуватця аварії і звертаються до можливих очевидців ДТП повідомити деталі. Інформацію можна залишити за номером +380 67 351 3837 або на лінії “102”.

Того ж дня у Кременці під колеса автомобіля Volkswagen Passat потрапила 61-річна жінка. Вона переходила дорогу пішохідним переходом. Потерпілу з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні.

Перейти до панелі інструментів