26.04.2024
Новини Промо

Тури в Домінікану – курорти на визначні міста

Тури в Домінікану

Домініканська Республіка ― країна, в якій можна знайти все, що потрібно туристу. Великий вибір курортів з гідним сервісом, комфортабельні готелі, пам’ятки та багато розваг на будь-який смак. Саме тому тури в Домінікану ― це найкраще, що можна запропонувати для прекрасного сімейного відпочинку. Домінікана знаходиться між Південною та Північною Америкою, омивається Атлантичним океаном та Карибським морем. Тут дуже багато гір, є ліси з високими соснами. Вологість повітря сягає 80%. За рік випадає щонайменше 2 000 мм опадів. Найспекотніший місяць ― це серпень. Температура піднімається до 36 градусів. А найхолодніший ― січень, з температурою 20 градусів. Травень та жовтень ― місяці, коли можуть йти сильні дощі, тож краще в цей час не планувати свій відпочинок. Загалом можна сказати, що погода тут стійка, тепла, клімат м’який.

Курорти Домінікани

Якщо ви зібралися в Домінікану, вам потрібно дізнатися про найкращі курорти, з яких можна вибрати відповідний. Ось деякі з них:

  1. Пунта-Кана та Ла-Романа. Відзначається тим, що тут знаходяться п’ятизіркові готелі, дуже гарні пляжі, які обладнані всім, чим потрібно для комфортного відпочинку. Тут можна займатися спортом чи просто відпочивати на пляжі. Також є можливість замовити подорож на джип-сафарі. Вночі тут досить галасливо.
  2. Кап-Кана. Це молодий курорт, який ще тільки розвивається, але може запропонувати багато всього для туриста. Тут можна оселитися у тропічному бунгало та мати свій особистий вихід до океану. Саме тут ви знайдете знаменитий пляж «Хаунійо» з пейзажем, який зображений на батончику «Баунті», зможете скупатися в блакитних чистих водах та прийняти сонячні ванни, помилуватися мальовничими краєвидами.
  3. Сосуа. На цей курорт їдуть любителі гострих відчуттів. Можна зайнятися екстремальними видами спорту, подивитися на бої півнів, побачити заповідник «27 водоспадів». Також тут є багато всього цікавого для любителів пам’яток ― музей, синагога та інше.
  4. Самана. Мальовничий курорт із незайманими лісами, безліччю видів екзотичних птахів. Якщо ви любите дику природу, то вам сюди. Можна поплавати з дельфінами, вирушити в морське плавання, щоб спостерігати за горбатими китами. Можна навіть дістатися піратського острова і побачити його на власні очі, а також вирушити в похід у джунглі.

Що подивитись, чим зайнятися у Домінікані

Найголовніша пам’ятка Домінікани ― це шикарні пляжі з білим піском, багато пальм та чисте блакитне небо. Охочі щодня лежати під сонцем, купатися та засмагати отримають усе, про що мріяли. Але також можна урізноманітнити свій відпочинок оглядом різних природних і архітектурних пам’яток. Наприклад, ви можете відправитися до парку Los Tres Ojos, побувати в заповіднику Хосе-дель-Кармен-Раміреса. Там ви побачите фінікові пальми, тростину, креольські сосни, інші види незвичайних рослин.

Ось ще цікаві місця, які варто відвідати:

  • водоспади Ель-Сальто-Хіменоа та Ель-Сальто-де-Байя Гате;
  • гора під назвою Пік Дуарте;
  • печера Фун-фун.

З історичних пам’яток виділяється Маяк Колумба, який знаходиться у місті Санта-Домінго. Його переробили під музей. А ще варто побачити Кафедральний собор у цьому ж місті. Відвідайте Пуерто-Плата місто, яке сповнене визначних пам’яток.

Чим ще можна зайнятися у Домінікані? Любителі активного способу життя будуть щасливими, адже тут поширені дайвінг, рафтинг, серфінг, віндсерфінг і навіть риболовля.

Де придбати тур до Домінікану

Сайт Фарватер пропонує вам безліч різних путівок до Домініканської Республіки. Шукайте тури, які вам підходять, використовуйте фільтри, щоб прискорити процес вибору. Також можна використовувати календар цін, який дозволяє вибирати відповідні дати для поїздок, погоджуючи їх з особистим розкладом. По ньому ви можете порівнювати вартість путівок та обрати найбільш вигідний день. Оплачуйте поїздку зручним способом ― банківською карткою на сайті або готівкою у відділенні «Нової Пошти». Також у нас можна проконсультуватися, поставити запитання, якщо вони виникли щодо різних технічних моментів вибору, покупки туру, оплати та іншого.

Перейти до панелі інструментів