27.04.2024
Новини Промо

Як правильно обрати наймодніший джемпер цього сезону

Найактуальніші моделі джемперів

В Україну прийшла зима – саме час утеплятись. Однією з обов’язкових речей, яка повинна бути в гардеробі кожної людини – це джемпер. Здавалось би, це проста річ, але її потрібно правильно вибрати, щоб насолоджуватись теплою і приємною річчю весь сезон.

Тому сьогодні ми поговоримо про те, як правильно обрати джемпер, на що звертати увагу в магазині, а також які моделі цього року є найстильнішими.

На що звернути увагу при виборі джемпера?

При виборі цієї речі в гардеробі потрібно брати до уваги такі критерії:

  • довжина;
  • дизайн і актуальність моделі;
  • колір;
  • ціна
  • тканина, з якої він виготовлений.

Довжина виробу – це перше, на що треба звернути увагу. Хтось любить укорочені моделі, хтось хоче, щоб джемпер закривав спину. Ще один актуальний варіант довжини – по бедра.

Ціна – ще один критерій. Чим якісніша тканина, тим вищою буде ціна. Наприклад, джемпер в INTERTOP можна купити за ціною від 179 грн.

Також зауважте, що джемпер повинен вільно поміщатися під верхній одяг. Тому він не може бути надто товстим. Тим більше, що об’ємні кофтини візуально збільшують фігуру. А у дуже тонкій моделі вам буде просто холодно.

Дизайн. Цьогоріч найактуальнішою моделлю є мінімалістичний дизайн у стилі колор блок. Це візуально коригує фігуру, і надає свіжого та легкого вигляду. Найактуальніші вирізи і комірці – поло, або V-подібний.

Актуальним у цьому сезоні є укорочений джемпер. Але така модель підходить лише струнким дівчатам. Такий джемпер повинен бути прямого силуету, без гумки внизу, та не об’ємним.

Матеріал виготовлення повинен бути приємним до тіла. Кофтини з вовни та шерсті гріють найкраще, але вони можуть бути “кусючими”. Проте це натуральні матеріали, з якими шкіра дихає, не порушується теплообмін. Зацважте, що наявність акрилу з часом може призвести до зменшення розмірів цього предмету гардеробу.

Найактуальніші моделі джемперів 2022-2023

Під горло

Модель “під горло” – справжня класика. Такий джемпер є в гардеробі у кожної жінки. І він підходить до будь-якої фігури.

Об’ємний джемпер

Це джемпер з об’ємною в’язкою або оверсайз-модель.

Укорочена модель

Це дуже стильно, але підходить не кожній.

Оверсайз

Оверсайз – це завжди актуально. Такий джемпер підійде жінці будь-якого росту та з будь-якою фігурою. Зараз у моді пастельні відтінки та монохром.

Такі джемпери можна носити як зі штанами, так і зі спідницями. Правильно підібравши аксесуари, кожна жінка стане неповторною.

Перейти до панелі інструментів