26.04.2024
Новини Промо

Як вибрати зарядну станцію для дому?

Альтернативні джерела електроенергії сьогодні дуже важливі для кожного українця, який хоче підтримувати комфортний рівень життя для себе та своїх рідних при частих відключеннях електроенергії. 

В той час, коли генератор не кожен може собі дозволити, існують портативні електростанції. Це зарядні станції, у яких зберігається ресурс електроенергії. Такі гаджети стають щодня все популярнішими. Проте, щоб пристрій працював так, як вам потрібно, він має бути правильно обраним.

Критерії, за якими обирають зарядну станцію для дому:

  1. Кількість роз’ємів;
  2. швидка зарядка;
  3. діапазон потужності;
  4. можливість підключення додаткової батареї.

Пропонуємо вашій увазі електростанцію bluetti poweroak ac50s. Це компактний, екологічний пристрій, який зможе зарядити ноутбуки, телефони, планшети, від нього може працювати побутова техніка.

Вона забезпечить безперебійну роботу гаджетів у приміщенні чи на вулиці. Велика ємність акумулятора (500 Вт/год) дозволить забезпечити автономне електропостачання квартири чи будинку. Модель може заряджати електронні продукти чи електроприлади з номінальною потужністю до 300 Вт.

Літіє-залізо-фосфатний акумулятор – довговічний. Також саме літієві акумулятори є найбільш безпечними з усіх, які існують на ринку. А ціна цієї зарядної станції вас приємно здивує. Вона має невеликі габарити, а важить всього 6 кг, тому є мобільною.

Інші переваги зарядної станції bluetti poweroak ac50s:

  1. маленька, легенька, без шуму, без диму;
  2. регульований вихід струму 12В;
  3. зарядити електростанцію можна від сонця, звичайної розетки, автомобільного прикурювача;
  4. є різні роз’єми;
  5. має світлодіодний ліхтар, а також функцію SOS

Придбавши портативну електростанцію для дому, ви завжди будете мати гарантію можливості зарядки гаджетів, знатимете, що продукти у холодильнику не зіпсуються. Через неї можна підключити котел, телевізор, Wi-fi-роутер тощо. А ноутбук зможе пропрацювати через цю станцію декілька днів (особливо актуально для віддалених працівників). Це навіть питання не тільки комфорту, але й критично необхідних для проживання речей.

У багатьох українців вимикають світло не лише на одну-дві години, а на добу чи декілька днів. Таку станцію можна використовувати довго, але колись вона все-таки розрядиться.  У такому випадку можна підключити її до сонячної батареї чи автомобільного прикурювача.

Перейти до панелі інструментів