29.03.2024
Новини

На Кременеччині 21-річна п`яна водійка пропонувала 1 тис грн хабаря патрульним. Оновлено

21-річна мешканка одного з сіл Кременеччини сіла за кермо напідпитку. Вона намагалася вирішити питання непритягнення її до адміністративної відповідальності та пропонувала патрульним хабар 1 тис. грн. Проте нажила собі ще більших неприємностей. Тепер дівчині загрожує до чотирьох років в’язниці, – повідомляють у пресслужбі поліції Тернопільщини.

На лінію 102 надійшло повідомлення від інспектора сектору реагування патрульної поліції міста Шумськ про те, що водійка автомобіля марки «Ауді», котру зупинили за порушення правил дорожнього руху і котра перебувала за кермом у стані алкогольного сп’яніння, кинула в салон службового авто тисячу гривень за непритягнення її до адміністративної відповідальності. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та задокументувала факт надання неправомірної вигоди.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу – пропозиція неправомірної вигоди службовій особі. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Адміністративний протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння – стаття 130 КУпАП на водійку теж складено.

Як уточнили у місцевому відділку поліції, подія відбулася на території с. Білокриниця, що неподалік Кременця.

Фото ілюстративне

Перейти до панелі інструментів