26.04.2024
Новини

“Розумію обурення людей”: Сергій Надал закликає внормувати графіки електропостачання

Після того, як до влади почали надходити численні скарги від тернополян про несправедливість та нерівномірність із електропостачанням, на проблему звернули увагу. Першим на ситуацію у Микулинецькій громаді відреагував голова ОВА Володимир Труш. Тепер до необхідності внормування графіків закликає і міський голова Тернополя Сергій Надал. 

“Я хочу звернутися до енергетиків нашої області. Наша громада розуміє і підтримує вас у цей час напруженої роботи і боротьби. Ми з розумінням ставимося до того, що графіки складені не ідеально. Однак я закликаю вас до справедливого і рівномірного розподілу відключення споживачів. Тернополяни терплячі і розуміють складність ситуації в країні, яка воює.

Ми спілкувалися на зборах з головами правлінь ОСББ, обговорили ризики і готуємося до погіршення ситуації. Але зараз, коли доведені до відома людей графіки, то щодня без світла залишаються в одні і ті ж ранкові і вечірні години цілі мікрорайони, то я розумію обурення людей. Виношу це питання публічно і звертаю вашу увагу на необхідність внормувати графіки”, – закликає очільник.

Перейти до панелі інструментів