19.03.2024
Новини Промо

Gaszbut — надійний постачальник енергоносіїв для бізнесу

Cьогодні кожен підприємець може самостійно обирати компанію, з якою буде укладено договір. Вибір надійного постачальника блакитного палива дозволяє суттєво скоригувати видатки, адже газ для підприємця часто складає велику частку у собівартості продукції.

Обираючи компанію-постачальника варто зважувати не тільки на ціну, бо вона може змінюватися залежно від обставин. Важливим моментом є репутація компанії, її досвід у роботі з корпоративними клієнтами, наявність зручного сервісу та технічної підтримки. Комплексний аналіз таких показників дозволить не отримати розчарувань та укласти вигідну угоду на постачання газу.

D:\ЕТХТ\Игорь Бажин\ГазЗбут\3.jpg

Тарифні плани

Ціни на газ для побутових та непобутових споживачів сильно відрізняються так само, як і обсяги споживання. Зважаючи на постійні коливання курсів валют та регулярне збільшення закупівельної ціни газу на Європейських хабах, сьогодні багато постачальників утримуються від оприлюднення сталої ціни на блакитне паливо.

Компанія Gaszbut для бізнесу пропонує індивідуальні тарифи, залежно від способу оплати та об’ємів споживання. За умови передплати ціна на газ для підприємства буде нижчою. У цій складній для країни ситуації компанія сумлінно виконує взяті на себе обов’язки перед юридичними особами, надаючи газ у повному обсязі, згідно з умовами договору.

Про всі актуальні тарифи, пакетні пропозиці та особливості тарифних планів ви можете дізнатись на самому сайті у відповідному розділі “Тарифи” – саме там міститься найктуальніша інформація щодо цін. Залежно від обясгу споживання – існує одразу кілька можливостей та найбільш зручних та вигідних для представників компаній тарифів та умов.

Чому варто обрати Gaszbut

За шість років своєї роботи компанія «Твій ГазЗбут» уклала угоди з більш як 22 тисячами підприємств та зарекомендувала себе надійним партнером.

 

  1. Персональний менеджер, закріплений за кожним клієнтом, за необхідності допоможе дозамовити потрібний об’єм газу або розв’язати інші питання.
  2. В період воєнного стану, щоб вберегти своїх клієнтів від небезпеки, компанія Gaszbut пропонує користуватися програмним забезпеченням «Вчасно» або «M.E.Doc», що дозволяють підписувати договори та інші документи КЕП чи КЕП-печаткою, якщо це необхідно.

Попри війну, «Твій ГазЗбут» продовжує забезпечувати українські підприємства блакитним паливом та й надалі в повному обсязі виконуватиме взяти на себе обов’язки. З Gaszbut ви отримаєте газ вчасно та за найкращою ціною.

Перейти до панелі інструментів