27.04.2024
Новини Промо

Як оновили камери у у iPhone 14 і 14 Pro

Смартфони від американської компанії завжди славилися камерою, саме тому більшість інфлюєнсерів та фотографів вибирають пристрої цього бренду. Щорічно компанія радує шанувальників новими моделями смартфонів і цей рік не став винятком, тому у вересні вийшла нова серія гаджетів, здатна здивувати фантастичним стрибком у аспектах камери.

Нова лінійка айфонів під номером 14 стала справжнім сюрпризом для багатьох. Перше, що варто відзначити, – це значна відмінність стандартної та професійної моделі. Якщо класичний iPhone 14 цього року схожий за характеристиками з флагманів минулого року, то Айфон 14 Про зумів по-справжньому здивувати своїми інноваціями, про що ми зараз і поговоримо.

Порівняння камер та знімків

При порівнянні знімків або відео зі смартфона тринадцятої серії та чотирнадцятої ви відчуєте значну різницю в реалістичності зображень, а використання фронтальної камери обов’язково залишить приємні враження. У фронталки всіх пристроїв даної серії матриці на 12 Мп, що дозволяє знімати високоякісні знімки як за звичайної фотографії, так і при портретному режимі.

Новий флагман має перевагу у більш вимогливих умовах освітлення та висококонтрастних сценах. Гаджет передає всю реалістичність картини, максимально точно передає кольори та відтінки. Таким чином можна сказати, що новий айфон відрізняється можливістю відобразити максимально реалістичний знімок незалежно від освітлення та умов.

По суті, ті ж переваги можна застосувати і до запису відео, адже коли справа доходить до відео, новий флагманський смартфон Apple є найкращим. Девайс має неперевершену стабілізацію, яка відіграє велику роль у ті моменти, коли потрібно зняти відео контент, наприклад, для соціальних мереж.

iPhone 14 Pro – перший смартфон Apple з 48-мегапіксельною камерою. До цього часу дозвіл було обмежено 12 МП, але це все ще стосується стандартних моделей. Поєднання високої роздільної здатності разом з функцією об’єднання пікселів представляють власникам смартфона нову еру фотографій на телефон, де неможливо розрізнити знімок від певного моменту, а кожне фото відрізняється особливою соковитістю і чіткістю, яку ви можете спостерігати на своєму екрані.

Крім оновлень у камері на ваші знімки також може вплинути оновлення операційної системи. Тепер редагувати фотографії прямо на своєму смартфоні стане ще зручніше і при цьому зовсім не потрібно завантажувати сторонні програми. Завдяки IOS 16 ви зможете вирізати себе з фотографії за кілька миттєвостей, для цього потрібно лише затримати палець на потрібному елементі.

Можна зробити висновок, що серія айфона 14 коштує своєї уваги, особливо якщо ви віддаєте перевагу професійним моделям. Купуючи айфон, ви можете бути впевнені, що камера цього пристрою завжди приємно вас здивує, тим більше якщо це iPhone 14 Pro (Max). Якщо ви хочете самостійно в цьому переконатися, то в Україні ви також можете купити ці девайси за доступною ціною. Так, наприклад, гаджет доступний для покупки у магазині eStore.ua. Саме там найвигідніші ціни на оригінальну та якісну техніку Apple.

Перейти до панелі інструментів