28.03.2024
Новини

Відомий шоумен знімав у Тернополі освітньо-розважальне тревел-шоу з вибору професії

У Тернополі стартували зйомки другого сезону освітньо-розважального тревел-шоу “УніверCheck”. Це ютюб-проєкт, де відомий шоумен Олександр Педан зі своєю 17-річною дочкою Лерою досліджують університети та міста України.

Новинкою в другому сезоні буде ухил на професії.

“Ми його так і назвали – УніверCheck 2. Професії. Будемо з @pedanlera розкривати тему важливості вибору професії на етапі вступу до університету. Також покажемо, які професії є актуальними й будуть більш затребуваними після війни, скільки можна заробляти, як проходити співбесіди, які скіли необхідно мати, щоб працювати в тій чи іншій галузі.

Сподіваємося, що це допоможе абітурієнтам визначитися спершу з професією, а тоді вже під неї підбирати виш. Хочемо зробити все, аби студенти більш свідомо вступали до університетів, здобували саме ті знання, які їм необхідні, здобували саме ту спеціальність, яка в майбутньому буде приносити їм задоволення, фінансову стабільність і буде актуальною на ринку праці. Тому тримайте за нас кулаки. Ми проїдемо 10 міст. Наша подорож починається з Тернополя. У добру путь, любі друзі”, – йдеться у повідомленні на сторінці Педана у соцмережах.

Світлинами зустрічі шоумена поділилася також викладачка Тернопільського національного педагогічного університету, де відбувались зйомки, кандидат педагогічних наук та доцент Ороновська Лариса.

Перейти до панелі інструментів