28.03.2024
Новини Промо

Найбільш популярні в Україні та світі стрімінгові сервіси

Внаслідок пандемії коронавірусу та повномасштабної війни Росії проти України інтернет та його стрімінгові сервіси вийшли на новий рівень існування. Починаючи з 2020 року їх популярність виросла з 30 до 80%. Люди вмикають телебачення, дивляться фільми та слухають радіостанції через планшети та смартфони, дещо меншою популярністю користуються ноутбуки.

Правила вибору сервісу

Критерії, які варто враховувати під час вибору українського стрімінгового сервісу:

  • Ціна послуги.
  • перелік послуг і можливостей;
  • кількість і різноманітність контенту;
  • якість інтерфейсу. вона повинна бути не гірша ніж у віртуальних казино;
  • якість і надійність роботи служби техпідтримки.

Найпопулярніші в країні стрімінгові ресурси

На сьогоднішній день найбільшою популярністю користуються:

  1. Netflix – американський сервіс, котрий працює у всіх країнах світу крім КНР і деяких арабських країн. Передбачені всі мови світу. Контент надзвичайно різноманітний і багаточисельний.
  2. Megogo – це не тільки кінотеатр, але і агрегатор IPTV. Іншими словами, на сайті можна знайти не тільки мультфільми, серіали, фільми, але і улюблені телевізійні канали. Цікаво, що сервіс прийшов до успіху завдяки співробітництву з виробниками програмного забезпечення та обладнання. Тобто, людина, купуючи техніку Sony чи Samsung, отримує доступ до сервісу Megogo за 1 грн на 2 тижні.
  3. YouTube – соціальна мережа та відеохостинг. Сайт дотримується політики «не тільки кінотеатр вдома, але і спосіб спілкування з однодумцями». Передбачені платні послуги з необхідністю підписки.
  4. Sweet.tv. – український ресурс, що функціонує з 2017 року. Передбачені додатки для приставок, смартфонів та телевізорів. Сервіс співпрацює з деякими провайдерами, що пропонують доступ до Інтернету.
  5. Divan.tv. – міжнародний проєкт, що функціонує більш ніж у 200 країнах світу. Пропонує фільми різних жанрів без реклами, персоналізацію ефіру з можливістю запису відео. Є 2-тижневий безкоштовний тестовий період.

Користувачі кожного із вищезазначених сервісів щодня користуються його перевагами, а також приймають участь у вигідних акціях та приймають подарунки.

Перейти до панелі інструментів