29.03.2024
Новини

У Тернополі небайдужі разом з поліцією впіймали “на гарячому” донецького “гастролера”

Завдяки небайдужості місцевих мешканців тернопільським патрульним вдалося “на гарячому” впіймати донецького “гастролера”. 32-річний зловмисник уже не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців. І цього разу йому також не вдасться вийти сухим з води, – повідомляють у патрульній поліції Тернопільщини. 

Учора, близько 22-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення від небайдужої громадянки про те, що на вулиці Галицькій невідомий чоловік пошкодив двері до машини її сусіда та заліз всередину. Жінка розповіла, що мешканці одного із багатоквартирних будинків затримали чоловіка, на гарячому, та чекають приїзду поліції.

Інспектори оперативно прибули на місце події, зустрілися із небайдужими громадянами, які показали охоронцям порядку автомобіль Seat, в якому перебуває ймовірний правопорушник.

Поліцейські з’ясували, що 32-річний уродженець Донецької області пошкодив дверцята автомобіля, проник до салону та пошкодив електропроводку в транспортному засобі. Окрім того, перевіривши інформацію про чоловіка згідно з базами даних, патрульні встановили, що громадянин раніше судимий за вчинення крадіжки з проникненням у житло.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події. Дякуємо небайдужим особам за пильність, правосвідомість та відповідальність.

Перейти до панелі інструментів