18.04.2024
Новини

Радянський літак з парку Національного відродження придбало ПП “Креатор-буд”

Згідно з інформацією, опублікованою на сайті майданчика закупівель Prozorro, переможцем у продажі лоту “Корпус літака МіГ-17 без силової установки та без навісного обладнання” визнано приватне підприємство “Креатор-буд”. Сума продажу – 245 376 грн.

Сам аукціон мав відбутися сьогодні, 14 вересня 2022 року о 13:13. Але, згідно з законодавством України, аукціон може відбутися, якщо є мінімум 2 учасника. Тому у випадку з продажем радянського літака переможцем визнано ПП “Креатор-буд”.

Оновлено. Незважаючи на те, що у системі Prozorro уже опубліковано рішення про перемогу “Креатор-буду”, міський голова Тернополя Сергій Надал опублікував інформацію про те, що аукціон відкладено на 20 днів.

“Конкурс з продажу корпусу літака у вигляді пам’ятника, який стояв на вході у парк Національного Відродження, відкладено на 20 днів. Пов’язано це з тим, що придбати пам’ятник зголосився лише один учасник аукціону, а за вимогами таких учасників має бути як мінімум двоє. Можливо не всі підприємці знають про цей аукціон. Тому я знову звертаюся до представників бізнесу. Візьміть участь в аукціоні. Усі кошти з продажу корпусу літака направимо на закупівлю дронів для наших захисників з Тернополя”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів