29.03.2024
Новини

Тернопільський рятувальник романтично освідчився коханій у її день народження

Тернопільський рятувальник  Любомир Крушельницький романтично та оригінально освідчився своїй коханій Ользі. Він запросив дівчину на екскурсію до драмтеатру. Доки її відволікали, молодий чоловік піднявся на сцену, зіграв на скрипці та зробив пропозицію, – розповідають в ГУ ДСНСУ Тернопільщини. 

Любомир Крушельницький понад 8 років працює пожежником-рятувальником 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тернополя. Окрім професії, у нього є ще одна пристрасть – музика. Любомир скрипаль. Аби висловити всю глибину своїх почуттів, у своєму освідченні він вирішив поєднати важливі для себе речі: музику та роботу рятувальника.

11 вересня, в день народження Ольги, Любомир запросив її під приводом екскурсії до Тернопільського драмтеатру, де на неї очікував сюрприз. Залишивши ненадовго дівчину під опікою «екскурсовода», роль якого виконав один з акторів театру, чоловік взявся до втілення свого плану…
Коли Ольгу ввели до театральної зали, вона одразу не змогла повірити тому, що бачить: на сцені в бойових обладунках рятувальника стояв її коханий. Зі скрипкою в руках та дивлячись їй у вічі, грав ніжну мелодію. Коли ж вона підійшла до Любомира, той схилився на одне коліно і запропонував їй руку і серце. У відповідь почув таке бажане «Так!»

Перейти до панелі інструментів