26.04.2024
Новини

Митрополит Епіфаній відвідав у медзакладі наших захисників

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній в рамках свого візиту на Тернопільщину відвідав українських захисників, які зараз проходять реабілітацію та лікування у місцевих медзакладах. Про це йдеться на офіційній фейсбук-сторінці очільника Православної церкви України.

“Поранені, але незламні. Важко, але тримаються. Болить фізично, але вони дякують Богові, що живі. Молоді за віком, але такі вже дорослі… Ми настільки відрізняємося від них, – сказав мені один молодий воїн, який очікує на повторну операцію. – Скільки в них ненависті, злості і водночас страху, ницості. І, навпаки, скільки у наших захисників сміливості, честі, готовності пожертвувати собою, прикрити брата… Бо ми воюємо за наші родини, за наших дітей, за їхнє спокійне життя у себе вдома. А за що воюють вони?”, – йдеться у повідомленні.

Один із захисників розповів Епіфанію історію про те, що був випадок, коли ворожа куля на фронті потрапила в Біблію і врятувала воїна від складного поранення. Тому віра в Бога, як зазначає Митрополит, рятує не лише духовно, але й буквально.

Перейти до панелі інструментів