19.04.2024
Відео Новини

У Тернопіль з піснею завітали легендарні цигани-патріоти України. Відео

Війна показала, що патріотами нашої Неньки можуть бути не лише українці. Роми показали свою завзятість та хоробрість у війні. Вони можуть вкрасти танк в окупантів, модернізувати “Жигулі” кулеметами та мінометами для ЗСУ, волонтерити і багато іншого. 

Останніми місяцями на Західній Україні отримали популярність так звані Львівські цигани, які їздять містами/селами та співають патріотичних пісень. Відео з їхніми виступами набирають сотні тисяч переглядів для ЗСУ. Днями їх помітили у Тернополі, біля Автовокзалу. Там хлопці виконали декілька українських пісень.

У соцмережах думки користувачів, звісно, розділилися: “Молодці, співайте хлопці, пісня це теж зброя”, “Вони так класно співають хотілось би щоби вони виступили в палаці Україна на якомусь концерті”, “Пісня – дуже сильна зброя, а для ворога взагалі яд”, “В окопах від них більше користі було б”, “В Україні немає національності, ми вся велика сім’я”, “Циганам під силу і воювати, і заспівати, і танк вкрасти”, “На Євробаченні точно б перемогли”.

Перейти до панелі інструментів