26.04.2024
Новини Промо

Сім’я ресторанів Файного міста – працюємо, щоб допомагати країні! Приєднуйся – замовляй доставку їжі або заходь в улюблений заклад

Ранок 24 лютого…Розплющивши очі, нам усім стає відомо, що в Україні розпочалась війна. Хто б міг подумати, що росія на нас нападе та буде знищувати усе довкола, усе, що дісталось нам плідною працею. У цей складний час всі українці по-справжньому об’єдналися. Вони відчули, наскільки важливо допомагати ЗСУ, територіальній обороні та блокпостам. Безліч людей, волонтерів, підприємців почали надавати країні неабияку підтримку, хто чим міг. І це, звичайно, вплинуло як на економіку держави, так і діяльність наших мужніх захисників.

Ресторани Тернополя СРФМ не перестають надавати підтримку ще від початку війни!

Не залишилась осторонь і Сім’я ресторанів Файного міста, яка включає 7 автентичних закладів Їх люблять не лише тому, що тут все смачно, красиво, сучасно та доступно, а й через турботу до кожного. До слова, всі ці заклади Тернополя в центрі знаходяться, що дуже зручно як для тернополян, так і гостей міста. Ресторани файного міста відрізняються унікальною атмосферою, тому обрати улюблене місце вдасться кожному.

А ще ми, колектив СРФМ, підтримуємо українську армію. Одразу ж після початку воєнних дій було одноголосно прийнято рішення допомагати поліції, лікарням, теробороні, ЗСУ. Саме тому персонал не припинив працювати, а, навпаки, почав ще активніше готувати страви та гарячі напої для блокпостів. За 3 місяці ресторани Тернополя відправили захисникам понад 25 000 порцій. Вся ця їжа не лише корисна та ситна, а й надзвичайно смачна. У кожен смаколик кухарі вкладали душу і максимально проявляли свою повагу нашим захисникам.

І це ще не все. Адже допомогти армії до сих пір можуть клієнти наших особливих закладів. Для цього варто здійснити замовлення. І неважливо, чи це гість у ресторані чи бажає замовити їжу онлайн – кожних 10 грн. з суми у чеку відправляється на потреби армії. У місті Тернопіль заклади харчування дбають про захисників. СРФМ також зробила свій внесок у цю корисну та важливу справу.

Хочете допомогти нашим захисникам – Вам слід замовити їжу у СРФМ!

Бажаєте замовити їжу? А Ви знали, що скориставшись даною послугою у Сім’ї Ресторанів Файного Міста, у Вас є чудова нагода віддячити та допомогти нашим мужнім воїнам, людям, які захищають наші життя та майно від російського нападу. Їжа на замовлення на сайті fainemisto.com чи у мобільному додатку приносить користь не лише Вам, а й армії. Разом ми – сила. Ми неодмінно переможемо. А зараз нам варто об’єднатися і допомагати непереможним захисникам.

Ласкаво просимо у наші закладі, які є частиною дружньої Сім’ї. Відволічіться від проблем і поганих новин, проведіть час з найближчими людьми. А якщо Ви бажаєте залишитись вдома, в офісі в гостях чи організувати посиденьки на природі, тоді Вашій увазі пропонується їжа з доставкою. Який би Ви спосіб не обрали – кожних 10 грн. з чеку відправляються на потреби ЗСУ. Слава Україні! Долучайтесь до підтримки! Чим дружнішими ми будемо – тим ближче станемо до перемоги! А СРФМ продовжує працювати, аби допомагати країні, незважаючи ні на що!

Processed with VSCO with a6 preset
Перейти до панелі інструментів