28.03.2024
Новини Оперативно

У Кременці знов неспокійно: 29-річний місцевий житель погрожував пістолетом контролеру газової служби

У Кременці оперативники затримали 29-річного місцевого жителя, який погрожував розправою контролеру газової служби, що прийшов перевірити покази лічильника.

“Повідомлення про погрозу вбивством надійшло до співробітників Кременецького райвідділу поліції від контролера газової служби. Зі слів чоловіка, залякував його предметом, схожим на пістолет, власник одного із домогосподарств.
Поліцейські, які виїхали за вказаною адресою, дійсно виявили у чоловіка зброю. У нього вилучили два пістолета. Один із яких, яким він погрожував, за результатами експертизи належить до вогнепальної зброї та зберігається незаконно”, – йдеться у повідомленні ГУ Нацполіції у Тернопільській області.

Причиною суперечки стало те, що на території домогосподарства чоловіка знаходиться працівник газової служби. Він сварився з контролером та погрожував йому пістолетом.

Жителю Кременецького району правоохоронці інкримінують дві кримінальні статті: 129 – погроза вбивством та 263 – незаконне зберігання вогнепальної зброї. Триває досудове розслідування.

Нагадуємо, що учора в Кременці відбулося гучне затримання. По обіді неподалік готелю «Старе місто» затримали зловмисників із Житомирської області. Участь в операції брали Тернопільський КОРД та Житомирський УСР ГУНП. Більше читайте за посиланням: https://terminovo.te.ua/news/70208/

Перейти до панелі інструментів